Comença una nova campanya d’asfaltat i reparació de carrers

Avui comença una campanya de reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques a diversos trams de carrer de la ciutat. Les actuacions es faran durant els propers tres mesos a punts repartits per tot el terme municipal i compten amb un pressupost de 334.000 €. D’altra banda, uns treballs de millora de la xarxa de distribució d’energia elèctrica ha provocat talls de llum a diversos punts del casc antic.

Aquest matí s’han iniciat els primers treballs d’una ampla campanya d’obres de reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques a una bona colla de trams de carrers de Premià de Mar.

Estigueu atents, ja que aquests treballs poden implicar talls de circulació allà on es produeixin. Els espais afectats seran els següents: al carrer de l’Abat Oliva entre Joan XXIII i Enric Borràs, al carrer de Sant Ferran entre Maresme i Circumval·lació; al mateix carrer Maresme, a la Gran Via de Lluís Companys entre la carretera de Premià de Dalt i la Riera; a la mateixa Riera de Premià entre la Gran via i el carrer d’Enric Granados; al carrer Marina entre la Gran Via i Enric Granados, al carrer de Jacint Verdaguer entre la Riera i el carrer Marina; al carrer de Sant Ferran, entre Circumval·lació i Narcís Monturiol; al carrer de Lourdes entre Ramon i Cajal i Passatge Vallès; al carrer del Carme entre Passatge Prim i Passatge Vallès, al carrer de Ramon Llull, entre la Gran Via i el carrer de la Unió; al carrer de Romà Piera i Pompeu Fabra, inclòs el passatge que hi ha sense pavimentar. Finalment, les actuacions inclouran el Passatge Vallès; l’Avinguda de Roma,entre el Camí Ral i Joan XXIII; el tram de Romà Piera fins al carrer Joan Prim; la Gran via de Lluís Companys entre el carrer de la Plaça i Doctor Fleming, el carrer de Núria, entre el carrer de la Plaça i Passatge Prim.

Aquestes actuacions tenen un pressupost global de 334.000€ i un termini d’execució de 3 mesos i les farà l’empresa Vialser.

Recordem d’altra banda que ja han començat les de substitució del clavegueram al carrer Sant Pere en el tram comprès entre els carrers de Joan Prim i del Nord. L’obra compta amb un pressupost de 41.000 € i un termini d’execució de 2 mesos. Mentre durin les obres, no es podrà transitar per Sant Pere entre Joan Prim i Nord, i el tram de Sant Pere entre Eixample i Nord canviarà de sentit de circulació. L’empresa Topigema es fa càrrec de les obres.

Encara una altra informació referida a Serveis i és que la companyia ENDESA ha estat fent aquest matí diversos treballs de manteniment de la seva xarxa de llum al casc antic de Premià de Mar. Per aquest motiu s’han produït talls de subministrament elèctric als carrers Aurora, Esperança, Francesc Moragas, Miquel Moragas, del Nord, Joan Prim, Sant Antoni, Sant Cristòfol i Sant Pau. Precisament és al carrer de Sant Pau on Ràdio Premià de Mar té el seu equip emissor, que s’ha vist afectat per aquest talls. És per aquest motiu que aquest matí hem patit talls d’emissió en alguns moments. Us preguem disculpeu aquestes interrupcions, totalment alienes a la Ràdio.

Be the first to comment on "Comença una nova campanya d’asfaltat i reparació de carrers"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »