Comencen els treballs d’asfaltat a Gran Via, Jacint Verdaguer i Riera de Premià

Premià Notícies dilluns 9 de maig

Comencen obres d’asfaltat i d’eliminació de barreres arquitectòniques a alguns del carrers principals de Premià de Mar. Les actuacions es fan a trams de la Gran Via de Lluís Companys, Jacint Verdaguer i Riera de Premià com ha destacat a Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. Les obres impliquen canvis en la circulació que des de la Gran Via es desvia pel carrer Marina fins a Enric Granados.

Tenim el centre neuràlgic de la ciutat en obres. Aquest matí s’han iniciat els primers treballs de reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques a trams del carrer de Jacint Verdaguer, concretament entre Marina i Riera, a la Riera de Premià, entre Enric Granados i la Gran Via, i a la mateix Gran Via de Lluís Companys entre el carrer de la Plaça i el carrer del Doctor Flèming. Els primers treballs es faran a Jacint Verdaguer i Riera, com ha explicat a Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras.

Essent el carrer principal de la ciutat, els treballs a la part central de la Gran Via de Lluís Companys implicaran complicacions de circulació i aparcament. Marisa Farreras destaca que els treballs només han de durar entre 2 i 3 dies.

Ja fa dies que s’ha disposat la senyalització adient per advertir de l’obra i que no s’hi aparqui. No obstant això la Policia Local i el tècnics de la regidoria estan alerta perquè els cotxes aparcats no entorpeixin les obres.

El cas és que aquestes obres es venen a afegir als treballs de la plaça dels Països Catalans. Es venen a ajuntar, doncs, dues obres molestes pels veïns. Marisa Farreras ha demanat paciència als veïns en el benentès que els treballs es fan pel bé de tothom.

Properament es repararà el paviment de la Gran Via de Lluís Companys entre la Riera de Premià i la carretera de Premià de Dalt.

Be the first to comment on "Comencen els treballs d’asfaltat a Gran Via, Jacint Verdaguer i Riera de Premià"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »