Comencen els treballs de reforma dels parcs infantils de la ciutat

Premià Notícies dimarts 26 d’abril

Aquest dimarts comencen els treballs d’arranjament als parcs infantils i places de Premià de Mar. Els treballs, que serviran per modernitzar els jocs infantils a aquests espais, compten amb un pressupost aproximat de 600.000€ i comencen de manera simultània a la plaça Nova, plaça del Doctor Ferran i plaça de Joan Font, com ha explicat a Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials de Premià de Mar, Marisa Farreras. En una segona fase, el proper mes de maig, les actuacions s’estendran a les places de Mercè Rodoreda i de la Palmera.

L’Ajuntament inicia aquest dimarts treballs d’arranjament a tres places de la ciutat: al plaça Nova, la plaça del Doctor Ferran i la plaça de Joan Font. Els treballs, que compten amb un pressupost aproximat de 600.000€, incidiran sobretot en la millora dels elements de seguretat dels jocs infantils segons les normatives vigents. El consistori justifica la inversió per millorar aquests aspectes de seguretat però també per modernitzar els parcs infantils com a elements de gran afluència de públic, especialment en situacions de crisi econòmica com l’actual.

Li demanem per aquestes motivacions i pels treballs concrets que s’han de fer als espais infantils a la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras.

Be the first to comment on "Comencen els treballs de reforma dels parcs infantils de la ciutat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »