Comencen obres a l’Escola de Música, a can Roura i a l’antiga piscina municipal

Avui  comença una nova bateria d’obres públiques a la ciutat. La primera d’elles és l’adaptació de l’accés de l’edifici de l’Escola Municipal de Música. Els treballs consisteixen en la reforma de part de l’espai exterior per tal de crear un itinerari adaptat segons els criteris del vigent Codi d’Accessibiliat. També es reformarà part de la planta baixa. L’actuació té un pressupost de 62.000 € i l’Empresa adjudicatària és l’Arca del Maresme, Empresa d’Inserció

També avui comencen els treballs d’adaptació d’un altre edifici municipal. En aquest cas es tracta de l’accés principal de l’edifici de Can Roura. També es reformarà part de la planta baixa i es rehabilitarà la coberta de l’edifici.

El pressupost d’aquests treballs és de 81.400 € i l’Empresa adjudicatària és, com en el cas anterior, l’Arca del Maresme, Empresa d’Inserció.

La tercera obra que comença avui és la Rehabilitació i millora de l’antiga Piscina Municipal. Els treballs consisteixen en substitució de la coberta actual. El pressupost de l’obra és de poc més de 200.000 € i l’empresa adjudicatària és MOVIR 30, SL.

En tots tres casos, el termini d’execució previst és de 6 mesos.

Be the first to comment on "Comencen obres a l’Escola de Música, a can Roura i a l’antiga piscina municipal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »