Comencen treballs de millora de clavegueram i xarxa d’aigua potable als carrers de Sant Joan i Sant Pau

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Antoni Subirà
Descarrega’t l’entrevista

Obres a Sant Pau amb Joan Prim.

Obres a Sant Pau amb Joan Prim.

Aquest dimecres comencen nous treballs per a substituir les canonades de la xarxa municipal de clavegueram als carrers Sant Joan i Sant Pau, concretament en el tram comprés entre els carrers del Nord i Joan Prim. Mentre durin les obres, aquests dos carrers estaran tallats al trànsit. De fet es tracta d’una actuació que comprèn diversos carrers, que s’aniran fent durant els propers 6 mesos. A banda dels carrers de Sant Joan i i Sant Pau també es treballarà al carrer de la Unió entre Eixample i del Nord, al carrer de Sant Miquel entre Joan Prim i Pau Casals, al carrer de l’Alfons entre Colom i Sant Francesc, i al carrer de l’Alegria entre Eixample i del Nord. El tinent d’alcalde de territori, Antoni Subirà, ha destacat el mal estat en què es troba el clavegueram d’aquests carrers, cosa que fa més urgents les obres.

D’altra banda, el carrer de l’Alegria es convertirà en un carrer de plataforma única amb prioritat de pas pels vianants per facilitar la connexió entre la plaça de la Sardana i la plaça dels Països Catalans. Aquest treballs de millora de clavegueram i xarxa d’aigua potable tenen un pressupost de 236.000€ amb l’IVA inclòs i un termini d’execució previst de 6 mesos. L’empresa adjudicatària és Eurocatalana d’Obres i Serveis SL.

Be the first to comment on "Comencen treballs de millora de clavegueram i xarxa d’aigua potable als carrers de Sant Joan i Sant Pau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »