?Compromis municipal i acord amb els veïns pel campionat de bàsquet a la plaça de la Sardana

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del campionat de bàsquet 3x3 a la plaça de la Sardana .Imatge d'arxiu d'una edició anterior del campionat de bàsquet 3x3 a la plaça de la Sardana .

L’Ajuntament no programarà cap mena d’activitat a la plaça de la Sardana que impliqui música alta, percussions o qualsevol mena de soroll continu que pugui molestar els veïns de l’entorn fins que no s’acabi amb la problemàtica dels actes incívics que hi ha en aquesta plaça per les nits. Aquest és el compromís que ha adoptat el consistori de Premià de Mar i, a canvi, els veïns de la plaça s’avenen a que el campionat de bàsquet 3×3 que ha de tenir lloc en aquest espai demà dissabte pugui comptar amb música ambient, això sí, a baix volum. David Gutiérrez és el segon tinent d’alcalde de Premià de Mar, i ho ha explicat a Premià Notícies.


Amb aquest acord acaba la incertesa al voltant de les condicions en què havia de celebrar-se el campionat de bàsquet de demà. Els veïns de la plaça de la Sardana porten temps protestant pels sorolls que suporten per les nits i havien amenaçat amb boicotejar el campionat de basquet que s’ha de fer a la mateixa plaça. En les negociacions amb l’Ajuntament s’havien avingut a que es fes el campionat però sense música, extrem que l’Agrupació Bàsquet Premià considerava ‘inacceptable’.

Translate »