▶️Compte enrere per a la posada en funcionament del Centre de Distribució d’Aliments La Sitja del Masnou

Moment de la signatura del conveni de col·laboració entre l'ajuntament del Masnou, Càritas, Creu Roja, i Fundació Temps i Compromís per a posar en marxa el centre de distribució d'aliments La SitjaMoment de la signatura del conveni de col·laboració entre l'ajuntament del Masnou, Càritas, Creu Roja, i Fundació Temps i Compromís per a posar en marxa el centre de distribució d'aliments La Sitja

El Centre de Distribució d’Aliments La Sitja del Masnou es podria posar en marxa a finals de setembre. L’Ajuntament masnoví i tres entitats socials del municipi (Càritas, Creu Roja i la Fundació Temps i Compromís) són els fundadors del projecte. El centre neix amb la voluntat de trobar una fórmula per fer un banc d’aliments únic que garanteixi una prestació equitativa a tota la ciutadania del Masnou. Des de la Creu Roja del Masnou ho ha explicat Hasina Ahmmed.

La previsió és que s’ofereixin lots d’aliments i higiene a prop de 300 famílies de la localitat. , que ha dit que la creació de La Sitja no ha d’alterar les tasques que duen a terme habitualment les tres entitats. Hasina Ahmmed.

El projecte de la Sitja es va començar a treballar l’any 2015 i està previst que culmini amb la inauguració de l’espai a finals de setembre. Tot i això, segons explica Hasina Ahmmed, ara depèn de tràmits polítics i la data prevista podria modificar-se per la celebració del referèndum sobre la independència de Catalunya prevista per l’1 d’octubre.

Translate »