Crida creu que amb els canvis a la Festa Major el govern intenta “capar” una expressió de cohesió i comunitat

Un dels canvis afecta els horaris i la ubicació dels concerts de la platjaUn dels canvis afecta els horaris i la ubicació dels concerts de la platja

Crida Premianenca ha criticat amb duresa l’equip de govern pels canvis que vol fer en alguns actes de la Festa Major i que ha denunciat la Comissió de Pirates i Premianencs. En un comunicat, el partit de l’oposició assegura que si el govern duu a terme aquestes “retallades” és perquè “no es creu la Festa” i vol “capar” la capacitat d’aquest esdeveniment de “crear comunitat”. Segons Crida, la Festa Major genera “suspicàcies” perquè “no està sota el control de la institució”, un fet -afirmen- que evidencia el “populisme de dretes del nou alcalde”. Abans d’ahir el regidor Miguel Moreno ja avançava alguna d’aquestes tesis:

Crida Premianenca, que indica que el govern ja va insinuar les seves intencions quan va votar en contra d’una moció per incloure la Festa Major al Catàleg del Patrimoni Festiu, sosté, però, que “l’arrelament” que té la farà sobreviure als seus -diu- “il·lusos retalladors”.

Translate »