Crida denuncia irregularitats en el contracte de la neteja i l’alcalde els acusa de falsejar informació i d’electoralisme

Nau de l'empresa CESPA al polígon del torrent Malet

Crida Premianenca ha denunciat públicament un seguit d’irregularitats en el contracte de l’Ajuntament amb l’empresa concessionària de la neteja. En concret, afirma que no s’han dut a terme algunes de les prestacions pactades i també que l’empresa municipal Premià Serveis ha actuat amb opacitat perquè no ha facilitat al Consell d’Administració els resultats d’una auditoria sobre el servei. Segons Crida, que s’ha assessorat per un despatx d’advocats, els incompliments haurien pogut donar peu a sancions o fins i tot a la rescissió del contracte. Escoltem el regidor de Crida Andreu Mumbrú i la resposta que li ha donat l’alcalde Miquel Àngel Méndez, que ha desmentit alguns dels incompliments, ha desqualificat que Crida faci aquesta denúncia d’un contracte del 2013 a tres dies de les eleccions i ha fet notar a Mumbrú que el poble, ha dit, “està net”:

En el mateix comunicat Crida es compromet a fer una auditoria legal del contracte, analitzar exhaustivament el servei i adoptar les mesures pertinents per corregir o sancionar els incompliments.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »