Crida i Ciutadans repliquen l’alcalde i afirmen que el Codi Ètic del govern és “maquillatge” i “discriminatori”, respectivament

Imatge del ple d'ahirImatge d'arxiu d'un ple municipal

Crida Premianenca i Ciutadans han sortit avui al pas de les acusacions que ahir els dirigia l’alcalde Miquel Àngel Méndez en relació a la negociació del Codi Ètic de l’Ajuntament. Méndez retreia als primers que haguéssin canviat de parer a úlltima hora i al líder de Ciutadans que s’oposés al document perquè impedeix la duplicitat de sous públics, ja que Josep Maria Cano rep actualment emoluments del Parlament i de l’Ajuntament. Escoltem Andreu Mumbrú de Crida i Cano de Ciutadans; el primer parla d’una operació de maquillatge, i el segon, d’un codi ètic discriminatori i fet a mida del govern:

Val a dir que les afirmacions de Méndez han motivat fins i tot un comunicat de part de Crida Premianenca. Recordem que el Codi Ètic i de Bon Govern, que és d’aplicació als Ajuntaments en virtut de la Llei de Transparència, s’ha estat negociant durant l’últim any entre els grups i es portava a aprovació al ple de novembre, però va ser retirat de l’ordre del dia perquè el govern va considerar que no comptava amb prou suports.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »