Crida Premianenca considera “manifestament insuficient” la resposta que ha donat l’Ajuntament a l’emergència en matèria social

Atenció Social i a les PersonesÀrea d'Atenció Social i a les Persones (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Crida Premianenca considera “manifestament insuficients” les accions en matèria social que ha fet fins ara l’equip de govern. En un comunicat aquesta formació reclama un seguit de mesures per atendre la situació de vulnerabilitat que, segons afirmen, pateixen molts premianencs. D’entrada, com ha assenyalat la regidora Paquita Guirao, dotar l’àrea de serveis socials de més recursos i augmentar les partides d’ajuts, unes mancances que -segons aquest partit- tenen molt a veure amb la incapacitat del govern -diuen- d’aprovar uns nous comptes adaptats a la situació actual:

En paral·lel a aquestes mesures, Crida també demana elaborar una diagnosi per copsar els efectes de la crisi al nostre municipi; revisar el reglament de prestacions econòmiques socials (que data de l’any 2014); i convocar amb urgència el Consell Municipal de Serveis Socials. El comunicat també inclou un missatge d’agraïment als treballadors, voluntaris i grups de suport que han estat donant resposta a la crisi sanitària i social.

Translate »