Crida Premianenca creu que han recollit els vots de gent que fins ara no votava

Crida Premianenca considera que ha recollit el sentiment d’un sector de la població que fins ara no se sentia representat per les forces polítiques tradicionals a la ciutat i que normalment no votaven. Els regidors de la Crida s’han mostrat oberts a parlar amb tothom per garantir la governabilitat de la ciutat, però recorden que el seu Acord Municipal de Proximitat és irrenunciable per arribar a acords de govern.

Quart lliurament de les entrevistes postelectorals que Premià Notícies un ofereix amb les forces polítiques que es presentaven a les municipals de diumenge a Premià de Mar.

Una de les grans sorpreses d’aquest comicis ha estat la irrupció de Crida Premianenca al ple de la ciutat. Amb 1074 vots, el 10,32% dels emesos, la Crida s’ha situat com a quarta força política per davant de la Coalició d’Esquerres i d’ERC, que va quedar fora del Ple. Amb una campanya amb molt pocs recursos econòmics i treballant sobretot les xarxes socials, la Crida ha aconseguit mobilitzar un electorat que buscava una manera diferent de fer política local.

Comentem els resultats electorals i les aportacions que la Crida farà al Ple de Premià de Mar amb el seu cap de llista, Joan Ribet.

Be the first to comment on "Crida Premianenca creu que han recollit els vots de gent que fins ara no votava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »