Crida Premianenca, David Fernández i la plataforma inscriuen el cas de Can Sanpere en les lluites per rescatar la democràcia usurpada pel poder econòmic

David Fernández a l'acte de divendres

David Fernández a l’acte de divendres

Crida Premianenca va convertir divendres el seu acte per l’expropiació de Can Sanpere en un clam a favor de redefinir, sota el comandament del poble, el model de ciutat premianenc heretat de l’especulació. El partit havia organitzat un acte al centre cívic amb quatre parlaments, projeccions audiovisuals i una intervenció artística. Entre els ponents destacava el diputat de la CUP David Fernández, que va presentar el cas Can Sanpere com un exemple de la lluita del poble per recuperar la democràcia:

El la seva intervenció, Crida va defensar l’expropiació i va advertir que no acceptarà que l’antiga fàbrica sigui moneda de canvi en operacions a tres bandes, i la plataforma Can Sanpere 100% Públic va assenyalar la tasca del CSA com una mostra que un altre Premià de Mar és possible. L’arquitecte Agàpit Borràs va afirmar al seu discurs que Can Sanpere, per la seva centralitat, pot ser un element clau per redibuixar l’urbanisme premianenc i va ressaltar el valor arquitectònic de la fàbrica.

Escolta la crònica de l’acte:

Descarrega

Be the first to comment on "Crida Premianenca, David Fernández i la plataforma inscriuen el cas de Can Sanpere en les lluites per rescatar la democràcia usurpada pel poder econòmic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »