Crida Premianenca troba adequat que CiU governi en solitari

Crida Premianenca considera adequada la decisió de CiU de governar en solitari a Premià de Mar. El seu cap de llista, Joan Ribet, creu que d’aquesta manera, i mitjançant la negociació, la resta de forces podran fer valer les seves propostes per a la ciutat. Sobre el cartipàs presentat dijous passat, Ribet ha anunciat que estaran especialment vigilants en les actuacions de les àrees de Cultura, Sostenibilitat i participació.

Si ho recordeu, ahir us oferíem les valoracions dels grups de l’oposició sobre la decisió de CiU de governar en solitari a Premià de Mar durant el mandat 2011 – 2015. La Coalició d’Esquerres, el Partit Popular i el PSC van valorar també el cartipàs municipal presentat per l’alcalde Miquel Buch dijous passat en el decurs d’un roda de premsa.

Ahir no us vam poder oferir l’opinió que sobre aquests temes té la gent de la Crida Premianenca, cosa que podem fer avui. El cap de llista de la Crida, Joan Ribet, creu que CiU ha escollit la fórmula més adequada governant en solitari i que d’aquesta manera tindran, mitjançant la negociació, major possibilitat d’incidència en els temes de la ciutat.

Pel que fa al Cartipàs municipal, Ribet ha considerat que hi ha regidors amb poca experiència i ha advertit que faran un control molt proper sobre àrees que els són especialment sensibles com ara cultura, sostenibilitat i participació.

Recordem que el cartipàs s’aprovarà en un ple extraordinari el proper mes de juliol. El que no se sap de moment és si aquest ple coincidirà amb la sessió ordinària que esta prevista inicialment pel dia 20 de juliol.

Be the first to comment on "Crida Premianenca troba adequat que CiU governi en solitari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »