Crida rebutja la idea del govern dels pisos socials a Can Sanpere i ofereix una modificació de pressupost per expropiar ja

Can SanpereCan Sanpere

Crida Premianenca considera que la proposta del govern dels pisos de lloguer social a Can Sanpere és “electoralista” i que suposa un incompliment del mandat sorgit de la consulta popular. En un comunicat, la formació denuncia que en total es construirien 150 pisos (entre els que ara proposa el govern i l’edifici bufanda), l’equivalent al 40% de la finca, i acusa el govern de “llançar globus sonda” en matèria d’habitatge quan al pressupost només pretenien dedicar-hi un euro per habitant. Davant d’això, Crida ha ofert al govern fer una modificació immediata del pressupost i expropiar l’immoble. Escoltem el regidor Miguel Moreno:

A més d’aquesta proposta, Crida ha anunciat que al ple del mes d’abril presentaran un pla de xoc per combatre l’emergència habitacional i la bombolla de preus; una pla -diuen- “global, detallat i complet” a partir de les propostes que ha fet el seu grup municipal els últims anys.

Escolta l’exposició íntegra de Miguel Moreno:

Translate »