Crida recorda al govern que el reglament de mitjans continua a l’aire i insisteix que el model actual discrimina l’oposició

El grup municipal de Crida Premianenca ha recuperat aquests dies la demanda que l’Ajuntament es doti d’un reglament de mitjans que reguli l’activitat dels canals de comunicació municipals. Crida recorda que el procés de confecció d’aquest document es va aprovar al ple a instàncies d’aquest partit fa més d’un any, però que des del juliol passat no s’ha tornat a reunir la comissió que se n’ocupava. Assenyalen sobretot la necessitat que la presència de l’oposició als mitjans s’equipari a les aparicions de l’alcalde, i també reclamen l’existència d’òrgans col·legiats de supervisió. Escoltem el regidor Andreu Mumbrú:

Crida, que parlava ahir a l’espai d’opinió dels grups municipals, preguntarà al ple d’aquest mes d’abril per l’elaboració del reglament i també demanarà que mentre no es completi el treball es comencin a aplicar les mesures que ja van ser acordades per la comissió.

Translate »