Dani Garcia, format a l’escola de teatre del Patronat, estrena diumenge la seva opera prima ‘Del 1 al 4’

Secció del cartell de l'obra amb els quatre actors

El Patronat Social Premianenc estrena aquest diumenge que ve dia 16 de gener l’obra ‘Del 1 al 4’, escrita i dirigida per Dani Garcia Lara, que s’ha format justament a l’escola de teatre d’aquesta entitat. Segons ha explicat ell mateix, es tracta d’un text que explora l’univers de les relacions humanes en àmbits com l’amistat i l’amor, però també els mecanismes de poder que estableixen les persones:

El director ha admès que li produeix una gran il·lusió convertir tot el bagatge acumulat durant anys a l’escola de teatre en aquesta experiència com a escriptor i director. Ho ha comparat a un Treball de Final de Grau:

Garcia Lara també ha expressat un sentit agraïment al Patronat pel seu compromís amb el projecte i predisposició, ja que tant ell com els quatre actors de l’obra han hagut de fer sovint horaris d’assaig inversemblants per fer-los compatibles amb feina i estudis. En concret els quatre membres del repartiment són Mari González, Pau Ripoll, Aitor Fernández i Anna Griera. L’obra es representarà diumenge a les 7 del vespre i ja en podeu comprar entrades al web del Patronat

Escolta les declaracions del Dani Garcia:

Cartell de l’obra:

Translate »