David Bernad presenta per Sant Jordi el seu ‘Bestiari fantàstic’

L’il·lustrador premianenc David Bernad presenta nou llibre la diada de Sant Jordi. Sota el títol de ‘Bestiari Fantàstic’ Bernad ha fet el que defineix com un quadern de camp de les seves bèsties, algunes de les quals ja coneixem de la seva anterior obre ‘La Catalunya fantàstica’. La peculiaritat d’aquest nou treball és que és feina dels lectors enllestir el llibre amb els seus propis dibuixos que serviran per una segona part del bestiari.

David Bernad presenta també llibre per aquest Sant Jordi; un llibre, naturalment, d’il·lustracions. Sota el títol de ‘Bestiari fantàstic’, David Bernad ens torna a presentar les seves bestioles, les mateixes que ja havíem conegut a la seva ‘Catalunya Fantàstica’ i d’altres la imatge de les quals li arriben de les maneres més insospitades.

El ‘Bestiari fantàstic’ presenta, a més, una peculiaritat especial. El llibre està començat, però no acabat. Aquesta és feina del lector/dibuixant que, a més, serà protagonista de la segona edició d’aquest llibre.

Si voleu trobar el ‘Bestiari fantàstic’ de David Bernad, passeu-vos per la paradeta de llibres de l’AECC a la fira de Sant Jordi, divendres a la Plaça de l’Ajuntament.

Be the first to comment on "David Bernad presenta per Sant Jordi el seu ‘Bestiari fantàstic’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »