David Gutiérrez: “L’oposició no ha estat capaç de presentar una alternativa de govern i ara s’aprovaran els pressupostos municipals”

Foto d'arxiu del ple en el qual l'oposició va tombar la proposta de Pressupost del 2019

Aprofitant l’entrevista que ha concedit David Gutiérrez, alcalde accidental de Premià de Mar, al programa “Viu l’estiu” on ha estat valorant la incidència del coronavirus al nostre municipi, també hem volgut preguntar-li per la moció de confiança a la qual es va sotmetre l’alcalde Miquel Àngel Méndez abans de les vacances i que no va aconseguir prosperar.

En aquell moment es va obrir un termini de 30 dies perquè l’oposició presentés una alternativa de govern, un termini que ja s’ha esgotat i que el mateix Gutiérrez s’ha atrevit a descriure com a un fracàs dels partits opositors. Ara però, s’obre un nou termini i que finalitzarà el 22 de setembre, on es podran presentar un seguit d’al·legacions al pressupost, tant per part dels representants polítics com també de la societat civil.

Un cop finalitzat aquest període d’al·legacions, el pressupost quedarà aprovat i serà efectiu fins al 31 de desembre. Per últim, Gutiérrez ha volgut fer valdre la importància de la Taula de reconstrucció social i econòmica on totes les formacions polítiques que ho vulguin podran fer propostes relacionades amb la reconstrucció social, la reconstrucció econòmica i la salut pública.

Translate »