De Bòlit! critica que haguessin de pagar a la Brigada Municipal pel Rebombori

Eloi Botey en una visita recent als estudis de l'emissora

Els responsables de l’entitat De Bòlit!, organitzadora del festival Rebombori, han dit que no entenen el fet d’haver de pagar 1300 € per les feines fetes per la brigada durant el festival. Per la seva part, la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras, ha dit a Premià Notícies que la brigada municipal d’obres no pot dedicar temps ni efectius al muntatge d’activitats organitzades des de les entitats. Segons ha dit, això és d’aquesta manera atenent al limitat del nombre d’efectius i a les prioritats del seu servei.

Dilluns valoràvem en aquest informatiu el desenvolupament de la setena edició del festival Rebombori. Si ho recordeu, el president de De Bòlit!, l’entitat organitzadora, l’Eloi Botey, parlava d’un dels millors Rebomboris de la seva història. Paral·lelament, però, ens trobàvem amb un grup al Facebook en el qual algú criticava que De Bòlit! hagués hagut de pagar 1300 € per les tasques que la brigada municipal havia fet pel festival.

Demanat pel tema, l’Eloi Botey deia no comprendre que la brigada cobrés aquest servei a banda, una cosa que repercutia de manera important en el pressupost del festival i en el de la pròpia entitat. Botey anava més enllà i demanava que un tema d’aquestes característiques es tractés políticament entre tots els grups polítics de la ciutat.

Les tasques que va fer la brigada eren sobretot la instal·lació de tarimes pels espectacles, però en altres ocasions també ha traslladat cadires, taules o altre tipus de material.

Feta la queixa, hem anat a buscar a la responsable política de la brigada d’obres, la tinent d’alcalde de Serveis Territorials a qui li demanem pel funcionament de la brigada i pels motius pels quals es passa aquesta factura a les entitats.

Be the first to comment on "De Bòlit! critica que haguessin de pagar a la Brigada Municipal pel Rebombori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »