Debat agre i desqualificacions personals al ple municipal arran de l’arribada a l’Ajuntament del nou càrrec de confiança

Moment de la sessió d'ahir

La polèmica sobre els càrrecs de confiança de l’Ajuntament, que s’ha revifat aquesta setmana arran de la contractació d’un ex-diputat de Ciutadans, va donar peu ahir al ple municipal a un debat intens i crispat i fins i tot amb desqualificacions personals entre els grups de PECP, Crida i ERC, a una banda, i el govern i Ciutadans a l’altra. Els primers van insistir a denunciar que el fitxatge és una contraprestació al suport que de Ciutadans al Pressupost Municipal i que amaga un acord d’estabilitat amb aquest grup de l’oposició. PECP va titllar la jugada d’immoral i va afirmar que aquests acords minen la confiança en la classe política, i Crida va preguntar-se pel cost que això tindrà entre el vot independentista i també va acusar Ciutadans d’incomplir el seu compromís per la regeneració política. Escoltem Elena Martín i Andreu Mumbrú, en nom d’aquests grups, i després el portaveu de Ciutadans Josep Maria Cano i l’alcalde Rafa Navarro:

El debat va sorgir amb ocasió del punt en què es donava compte de l’informe sobre personal eventual del 2n trimestre de 2021. Com dèiem la discussió va tenir fases molt enceses i amb retrets d’ordre personal quan d’una banda i l’altra es van fer referències als sous, les dedicacions i les hores de feina d’alguns regidors.

Translate »