DeBòlit aplaudeix la reforma de Can Manent i es conjura per recuperar l’activitat tot i les limitacions de la seu provisional

Entrada de Can ManentEntrada de Can Manent

L’entitat Debòlit ha expressat avui la seva satisfacció per l’inici d’obres de condicionament i reforma de la seva seu, la masia de Can Manent. Des de la junta, la Bàrbara Anglí ha fet notar que el compromís de fer aquesta actuació es va adoptar fa 3 anys, temps durant el qual no s’ha fet cap obra de manteniment, motiu pel qual la reforma encara es feia més necessària. I pel que fa al trasllat a les naus del Gas s’ha felicitat que se’ls hagi cedit un sol espai, per no disgregar les colles, però ha assenyalat que es tracta d’un espai petit que els retallà llibertat d’horaris. Amb tot, ha dit, i atès que s’han relaxat les restriccions en matèria de cultura popular, ha assegurat que s’esforçaran a recuperar l’activitat normal de les colles:

Anglí ha remarcat que el projecte de reforma ha estat molt meditat a partir de les necessitats de les colles i que permetrà dotar el municipi d’una Casa de la Festa com ha tenen molts altres municipis. 

Escolta les declaracions de Bàrbara Anglí:

Translate »