Demà s’activa la zona blanca d’aparcament a Can Vilar de Premià de Dalt, recurs habitual per a molts veïns de Premià de Mar

El barri de Can Vilar queda just per sobre del Camí del Mig

Demà 1 de juliol entren en funcionament les noves zones blanques d’aparcament de La Floresta i Can Vilar, sectors de Premià de Dalt però en el cas de Can Vilar limítrof amb Premià de Mar i per tant un espai on aparquen molts veïns del nostre municipi. Seran zones d’aparcament gratuït per a persones empadronades a Premià de Dalt però s’inclou també persones empadronades al barri però que paguin l’impost de circulació en altres municipis o altres barris de Premià de Dalt i persones no empadronades a Premià de Dalt però que demostrin que viuen en algun d’aquests dos barris. La resta de  vehicles tindran un límit horari d’estacionament. Tot plegat va suscitar la setmana passada la denúncia del grup municipal de Ciutadans de Premià de Mar, que assenyalava els perjudicis que pot comportar per alguns veïns de Premià de Mar i reclamava més coordinació entre els dos municipis. Escoltem el portaveu Josep Maria Cano:

Aquest model d’estacionament limitat ja funciona en altres sectors de Premià de Dalt, entre altres al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió.

Translate »