Demà se celebra a Premià la primera assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya

Demà dissabte tindrà lloc al Centre Cívic del carrer Esperança la primera assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya, una entitat nascuda a Premià de Mar tot que amb un àmbit d’actuació a nivell del Principat. La Unió de Senegalesos oferirà assessorament jurídic als immigrants d’aquesta nacionalitat i no descarta participar en projectes solidaris a l’Àfrica en el futur. L’assemblea es farà a les sis de la tarda al Centre Cívic del carrer Esperança.

Neix una nova entitat en l’àmbit de la immigració i neix a Premià de Mar. Demà a les sis de la tarda tindrà lloc la primera assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya. L’entitat ha nascut a Premià de Mar, tot i que la seva actuació s’estén arreu del Principat.

Tindrem ocasió de parlar més a bastament en el futur sobre les activitats d’aquesta entitat, unes activitats que poden arribar a les accions solidàries a l’Àfrica. Avui ens interessem pels orígens de la Unió de Senegalesos de Catalunya i per l’assemblea de demà. Li demanem a una de les membres d’aquesta entitat, la premianenca Mercè Salomó.

Be the first to comment on "Demà se celebra a Premià la primera assemblea de la Unió de Senegalesos de Catalunya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »