Despreniments de façanes, caiguda de branques i avaries als semàfors, conseqüències a Premià de Mar de la tempesta de divendres

Mapa del servei Meteocat de la Generalitat on s'aprecien els llamps caiguts al Maresme en el decurs de la tempesta de divendres.

Mapa del servei Meteocat de la Generalitat on s’aprecien els llamps caiguts al Maresme en el decurs de la tempesta de divendres.

L’aiguat que va caure divendres va provocar diverses incidències a Premià de Mar, tot i que no es van haver de lamentar ferits. El fet més destacable va tenir lloc poc abans de les de 7 del vespre, moment en el qual es van produir despreniments de façanes a diversos punts de la ciutat. En concret, i segons informa la Policia Local, van caure trossos de façana des de 3 balconades. Davant del possible perill, es va optar per tallar al trànsit la cantonada del carrer del Pilar amb Passatge Prim, la de Doctor Flèming amb Enric Granados i la de Ramon i Cajal amb Joan Maragall. Un vehicle amb escala dels Bombers es va encarregar de sanejar les façanes afectades, i la brigada municipal va instal·lar tanques de seguretat. A banda d’aquest fet, la tempesta va provocar caigudes de branques d’arbre. Un d’elles, a la Gran Via de Lluís Companys, va afectar un vehicle estacionat mentre que l’altra, al carrer Pau Casals, va caure al carrer. En tots dos casos es va fer necessària la presència dels Bombers per retirar les branques caigudes. La tempesta va fer caure també uns cables elèctrics que van cremar al terra al Camí del Mig, i va provocar l’avaria als semàfors a diverses cruïlles.

Be the first to comment on "Despreniments de façanes, caiguda de branques i avaries als semàfors, conseqüències a Premià de Mar de la tempesta de divendres"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »