Detenen a Mataró un home que amenaçava amb emular la matança de gais a Orlando

L'individu va ser detingut per agents de la Policia Nacional.L'individu va ser detingut per agents de la Policia Nacional.

La Policia Nacional ha detingut a Mataró a un home de 36 anys d’edat que amenaçava amb perpetrar una massacre entre el col·lectiu LGTB a Barcelona en com la que va produir 50 morts a Orlando el 12 de juny passat. Segons informa el diari El Punt Avui, els agents van confiscar al detingut una pistola de fogueig amb la qual apareixia en vídeos intimidatoris a les xarxes socials adreçats al col•lectiu LGTB. El detingut és investigat com a presumpte responsable d’un delicte d’odi, pel qual podria ser condemnat a una pena d’entre un i quatre anys de presó. A més, s’enfronta a una sanció d’entre 601 i 30.000 euros per exhibir l’arma de forma intimidatòria a les xarxes socials. Segons aquest informació, el detingut té antecedents per maltractaments i lesions i sobre ell pesa una ordre de recerca per part d’un jutjat de Barcelona.

Es dóna la circumstància que, segons El Punt Avui, l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) ha comunicat als Mossos d’Esquadra que l’home hauria tornat a penjar un vídeo intimidatori. Ho va fer dissabte a la nit, poc després de quedar en llibertat.

Translate »