Detingudes dues persones a Vilassar de Mar per robatori amb violència i intimidació

Policia VilassarPolicia Vilassar

Vilassar de Mar començava la setmana amb la detenció de dues persones per part de la Policia Local, als que se’ls acusa un robatori amb violència i intimidació amb arma blanca prop de l’estació de tren.

La detenció es va produir després que la Policia rebés un avís de robatori a la zona del passatge de l’estació al voltant de les 2:30 de la passada matinada. Els agents s’hi van desplaçar de seguida i van sorprendre els joves, que amenaçaven la persona assaltada amb un tornavís. En veure’s sorpresos, els autors dels fets van llençar els telèfons mòbils que intentaven robar i es van fugar.

La Policia Local va iniciar una persecució per la població i, finalment, va detenir als dos individus a les immediacions del lloc de l’assalt. Les dues persones detingudes, han estat posats a disposició judicial acusades d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
En la recerca dels autors dels fets, la Policia de Vilassar de Mar va tenir la col·laboració d’una patrulla de suport de Cabrera de Mar.

Translate »