Dies de proves de selectivitat i recuperacions pels alumnes premianencs

Entre avui i demà, més de 100.000 alumnes de Secundària i de primer de Batxillerat s’examinen de les assignatures que els han quedat pendents del curs anterior. Segons dades aportades des de la regidoria d’Ensenyament, a Premià de Mar només fan aquests exàmens de recuperació les escoles de La Salle, El Pilar i l’Assís, a més de l’Institut Premià de Mar amb els alumnes de 1er de batxillerat. No disposem de xifres exactes que ens indiquin quants alumnes premianencs realitzen aquests exàmens ja que no finalitzen fins demà i es pot donar el cas que algun alumne s’examini de diverses assignatures pendents.

Recordem que durant els últims 10 anys les proves de recuperació es feien el mateix mes de juny i l’alumnat només disposava d’una setmana per poder preparar les assignatures suspeses. Ara tornen al setembre, dins del Pla d’Ensenyament per frenar el fracàs escolar a Catalunya. Amb aquesta mesura, des de la Conselleria d’Ensenyament es pretén que l’alumne pugui tenir el temps necessari per estudiar i assimilar els coneixements de les assignatures no superades al curs anterior, segons informa el portal 324.cat. Els estudiants tindran les notes abans que comenci el curs, entre el 7 i el 10 de setembre.

D’altra banda, entre ahir i avui es fan també els exàmens de selectivitat del mes de setembre. Des de l’Institut Premià de Mar tenen constància que els dos alumnes que van suspendre la selectivitat el juny, ara es tornen a presentar. No els consta, però, que algun alumne s’hi hagi inscrit per repetir la Selectivitat amb l’objectiu de pujar nota.

Be the first to comment on "Dies de proves de selectivitat i recuperacions pels alumnes premianencs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »