Dilluns es posen en marxa les noves zones verdes d’aparcament

Dilluns vinent, dia 29 d’octubre, es posaran en funcionament les noves zones verdes d’aparcament a Premià de Mar. Aquestes zones han estat impulsades des de l’Ajuntament com una fórmula per millorar l’organització de l’aparcament a la ciutat. Recordem que, segons informa l’Ajuntament les noves zones verdes s’ubicaran als carrers següents:
Zona 1: Zona centre: àrea d’influència compresa entre els carrers: Mossèn Jacint Verdaguer amb carretera de Vilassar de Dalt i carrer del Nord i carrer de Sant Miquel.
Zona 2: Zona Doctor Ferran àrea d’influència compresa entre els carrers: carretera de Vilassar de Dalt amb carrer Pintor Pau Roig, Torrent de la Fontsana i carrer Rosselló.
La tarifa d’aquestes zones verdes serà per setmanes naturals, de dilluns a divendres. La resta de persones que no resideixin a la zona o que no compleixin els requisits establerts, podran aparcar per un màxim de dues hores seguides, previ pagament segons les tarifes establertes a les màquines expenedores dels tiquets. Podeu rebre més informació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Be the first to comment on "Dilluns es posen en marxa les noves zones verdes d’aparcament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »