Dos concerts i dos “auditoris vius” per celebrar Sta Cecília

L’Escola Municipal de Música celebra aquesta setmana Santa Cecília amb dos concerts i dos auditoris vius. Avui, dia de la Patrona, es fa un concert amb grups de l’escola al reformat auditori del centre; demà i demà passat es fan auditoris vius i finalment divendres se celebra un concert de la Big Band que servirà per agrair al Col.legi la Lió l’ajuda prestada mentre han durat les obres.

La pàgina cultural d’avui és restictament musical perquè resulta que avui és Sta Cecília que com sabeu és la patrona dels música i perquè resulta que un any més l’EMM ens fa un seguit de propostes interessants per avui mateix i per aquesta setmana.

Es tracta d’un seguit de concert i audicions que es faran a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, que per cert ha estat reformat recentment, de manera que si hi acudiu i veureu canvis importants.

Repassem el programa: aquest vespre, a les 18:30 h, la proposta de més envergadura, el Concert de Santa Cecília amb un plegat de grups de l’escola. Després d’aquest concert, demà dimarts i dimecres arriben dues propostes més modestes. De fet, es tracta de dos auditoris viu, que es aquesta fórmula que utilitza l’escola per avaluar els seus alumnes amb concerts amb públic. Aquests auditoris vius es faran concretament Dimarts, 23 de novembre, a les 19:00 i Dimecres, 24 de novembre, a les 19:30h. I tanquem la setmana de Santa Cecília divendres amb una Audició a càrrec de la Big Band de l’escola, una audició que també és un agraïment a l’Escola la Lió, que ha cedit espais a l’escola de música mentre han durat les obres en aquest centre.

TALL BLANCH 3

 

Aquesta audició serà concretament divendres, 26 de novembre, a les 15:30h. Novament, a l’auditori de l’escola.

Be the first to comment on "Dos concerts i dos “auditoris vius” per celebrar Sta Cecília"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »