Dos robatoris protagonitzen la plana de successos d’aquesta cap de setmana al nostre municipi

Dos agents de la policia local de Premià de MarFoto: Ajuntament de Premià de Mar

Malgrat i les noves mesures que ja funcionen a Premià de Mar, relacionades amb la seguretat ciutadana i que s’han anat treballant de la Taula de Seguretat, aquest cap de setmana s’han viscut dos episodis relacionats amb robatoris a establiments locals.

El dissabte a les 7 del matí, la Policia Local va rebre una trucada d’un veí de la plaça Roma Piera. En aquesta comunica que des de casa seva se sentia com es violenta la portada d’entrada d’un local de restauració. En aquell moment la patrulla va comprovar que hi havia un vidre trencat i que s’havia accedit a l’interior del local per a cometre un robatori. En aquell mateix moment, els agents van contactar amb el titular de l’establiment per informar-lo dels fets.

Aquest no ha estat l’únic episodi, el mateix dissabte a la tarda es va rebre un avís des del carrer de la Mercè, on una dependenta d’un establiment informava que acabava de ser víctima d’un robatori amb intimidació i que s’havia saldat amb la sostracció de la caixa registradora de la botiga. En aquest cas, el lladre va fugir pel seu propi peu.

Translate »