El 15 de juny s’activaran les zones blaves d'estiu de Can Pou-Camp de Mar i la nova del Palmar

Aquest any no caldrà fer distintius nous i així els usuaris de les zones blaves d’estiu de les zones de Can Pou-Camp de Mar i la nova del Palmar podran utilitzar els mateixos adhesius dels darrers tres anys, els que són de color marró. Segons informa l’Ajuntament, la zona blava en aquests sectors del municipi funcionen entre el 15 de juny i el 15 de setembre. El propòsit és assegurar la rotació en l’estacionament durant aquest període de gran afluència de turismes a les zones de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar, garantint als veïns l’aparcament gratuït. Aquest distintiu no té cap cost.
Cal recordar que la zona blava d’estiu a la zona del Palmar s’ha creat recentment i consta de 211 places. El funcionament serà el mateix que a la zona blava d’estiu de Can Pou-Camp de Mar, això és de 9 del matí a 9 del vespre de dilluns a diumenges, festius inclosos, des del 15 de juny fins al 15 de setembre. La seva creació s’emmarca dins les millores d’estacionament que ha impulsat l’Ajuntament a tot el municipi.
Els veïns que no tinguin el distintiu podran fer-ne la sol•licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a partir de l’11 de juny. Per disposar d’aquest distintiu calen les següents requisits:
a) S’ha d’estar empadronat a Premià de Mar i ser titular de vehicle en alta al padró de l´IVTM.
b) Una altra opció és estar empadronat a Premià de Mar i disposar de vehicle facilitat per la seva empresa. En aquets cas s’ha d’acreditar mitjançant certificació de l’empresa.
c) El tercer supòsit és estar empadronat a Premià de Mar, que hagi adquirit recentment el vehicle sempre que demostri que aquest està domiciliat a Premià de Mar.
d) També es pot sol·licitar el distintiu si s’és titular de vehicle i d’immoble d’alta al padró de l’Impost sobre Bens Immobles ubicat a les zones blaves d’estiu.
e) I finalment també es pot tenir aquest distintiu si s’és titular de vehicle que acrediti tenir lloc de treball a les zones blaves d’estiu
Podem demanar més informació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. També es pot demanar informació a través del telèfon 93 741 74 00 o del correu electrònic oac@premiademar.cat.

Be the first to comment on "El 15 de juny s’activaran les zones blaves d'estiu de Can Pou-Camp de Mar i la nova del Palmar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »