El 29 d’octubre es posaran en marxa les noves zones verdes d’aparcament a Premià de Mar

Premià Notícies Matí
Descarrega

El proper dia 29 d’octubre es posaran en funcionament les noves zones verdes d’aparcament a Premià de Mar. Aquestes zones han estat impulsades des de l’Ajuntament com una fórmula per millorar l’organització de l’aparcament a la ciutat. El gerent de l’empresa pública ‘Primilia serveis’, Jordi Lluch, ha explicat a Premià Notícies que, tot i que les zones verdes són per que puguin aparcar els veïns dels carrers inclosos, també hi podran aparcar altres conductors amb un sistema similar al de les zones blaves. Lluch ha explicat que en aquesta primera fase es marquen dues zones verdes d’aparcament a la ciutat.
Els veïns de cada una d’aquestes noves zones verdes rebran a casa durant la setmana vinent el distintiu que els permetrà aparcar a un preu de 2€ setmanals, entenent les setmanes com de dilluns a divendres.
Segons informa l’Ajuntament les noves zones verdes s’ubicaran als carrers següents:
Zona 1: Zona centre: àrea d’influència compresa entre els carrers: Mossèn Jacint Verdaguer amb carretera de Vilassar de Dalt i carrer del Nord i carrer de Sant Miquel.
Zona 2: Zona Doctor Ferran àrea d’influència compresa entre els carrers: carretera de Vilassar de Dalt
amb carrer Pintor Pau Roig, Torrent de la Fontsana i carrer Rosselló.
Les dues zones seran independents entre elles, de manera que els residents empadronats a l’àrea d’influència d’una zona determinada tindran dret a gaudir de la tarifa de resident dins la seva zona però no podran gaudir de la tarifa de resident
a l’altra.
Com hem explicat, els veïns de la zona d’influència rebran a casa, durant la setmana del 15 d’octubre, un distintiu que els permetrà aparcar a la seva zona amb una tarifa especial de 2€ setmanals. La tarifa serà per setmanes naturals, de dilluns a divendres. La resta de persones que no resideixin a la zona o que no compleixin els requisits establerts, podran aparcar per un màxim de dues hores seguides, previ pagament segons les tarifes establertes a les màquines expenedores dels tiquets.
Els residents de la zona tindran un distintiu i podran aparcar sense límit horari amb una tarifa de 2€ setmanals
Els requisits per poder gaudir del distintiu de bonificació de la zona verda són els següents:
• Empadronat/da a Premià de Mar, dins de l’àrea d’influència de la zona aprovada per l’Ajuntament, i titular de vehicle en alta al padró de l’IVTM.
• Titular de vehicle i d’immoble d’alta al padró de l’Impost sobre béns immobles ubicat a la zona d’influència que correspongui.
Les persones que compleixin aquests requisits i que el 22 d’octubre no hagin rebut el distintiu, s’hauran de posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9h a 14h, personalment o per mitjà del telèfon 93 741 74 00 o de l’adreça de correu electrònic AJ172.OAC@premiademar.cat.
Podeu rebre més informació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Be the first to comment on "El 29 d’octubre es posaran en marxa les noves zones verdes d’aparcament a Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »