El 2n paquet de mesures municipals, que suposaran una inversió de mig milió d’euros, inclou ajudes al lloguer, noves exempcions fiscals o menjars a domicili

Govern i oposició van consensuar ahir, en una Junta de Portaveus telemàtica, un 2n paquet de mesures econòmiques i socials per atendre les necessitats sobrevingudes a la població premianenca. Les ha resumides avui l’alcalde en la seva elocució diària a Ràdio Premià de Mar, que ha indicat que el conjunt de les disposicions equivalen a un muntant econòmic de mig milió d’euros pel qual caldrà fer una modificació del pressupost municipal. Destaquen, d’entrada, mesures en l’àmbit de l’habitatge, els impostos o en l’atenció domiciliària. Escoltem Miquel Àngel Méndez:

Els grups també van acordar habilitar un punt d’atenció per assessorar en relació a aquestes ajudes i les que puguin oferir altres administracions. També es farà una campanya de promoció comercial que inclourà la creació d’una plataforma digital de venda online. 

Altres disposicions i mesures que ha anunciat l’alcalde han estat que a partir de demà el bus urbà passa a tenir una freqüència de pas d’una hora, i que arran de les directrius que han emès les autoritats competents, els residus de les llars i altres espais on hi hagi persones amb positiu per coronavirus o en quarantena no es reciclaran sinó que aniran tots al contenidor gris de rebuig per ser incinerats.

Escolta la declaració de l’alcalde d’avui a Ràdio Premià de Mar:

Translate »