El Banc de Sang i Teixits valora positivament les seixanta-sis donacions del passat dissabte

Furgoneta Banc de SangFurgoneta Banc de Sang

Aquest passat dissabte el casal d’avis de Can Manent ha allotjat un punt de donació del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. La cita, dividida entre dues franges una al matí i l’altre a la tarda, va tenir una molt bona acceptació entre la població.

Segons dades del mateix Banc, setanta-cinc persones es van apropar fins al punt de donació i d’aquests, seixanta-sis van acabar fent una donació. Sara Vallés, membre del departament de comunicació del Banc de Sang i Teixits, afirma que són bones dades les obtingues, malgrat els detonants que actualment juguen en contra en qualsevol punt de donació.

L’any 2020 Premià de Mar va fer 457 donacions en total i de moment, des de principi d’any ja en portem 405. Una xifra engrescadora i que ens fa creure que podria portar-nos a superar les dades de l’any passat. De fet, al setembre hi haurà dues cites més o les premianenques i premianencs podran anar a donar sang.

La primera cita serà el dissabte 11 de setembre de 10 a 14 h i de 17 a 21 h a la Gran Via de Lluís Companys, a l’altura del Mercat de Sant Joan.

Translate »