El Camí Escolar, una campanya per fomentar la neteja i una matinal esportiva, projectes del Consell d’Infants de Premià de Mar

Apunt informatiu

Descarrega’t l’Apunt

Plenari del Consell d’Infants

Descarrega’t el plenari

Una imatge del plenari del Consell d'Infants del 30 d'abril

Una imatge del plenari del Consell d’Infants del 30 d’abril

Dimecres es va celebrar a la sala d’actes de les naus de l’Antiga Fàbrica del Gas el segon plenari del Consell d’Infants. Seguint l’ordre del dia previst, el Consell va escollir la seva portaveu, es van presentar les propostes dels alumnes de les escoles de la ciutat per incorporar al Camí Escolar, i es va avançar en els projectes proposats des de l’Ajuntament: una campanya de sensibilització per la neteja de la ciutat i la celebració d’una matinal de jocs al Camp Municipal de Futbol. Acabat el Consell, la regidora d’Ensenyament, Roser Roca, que va presidir la sessió, va explicar que el projecte dels Camins Escolars és farà a més llarg termini que el present curs, i en ell hi intervindran altres ens participatius de la ciutat. Roca es va mostrar molt satisfeta per la dedicació demostrada pels membres del Consell d’Infants.

El Consell d’Infants el conformen els 21 nens de 5è i 6è de Primària de les escoles públiques i privades concertades de Premià de Mar escollits pels seus companys en uns eleccions celebrades el 22 de gener passat. La propera trobada d’aquest òrgan de participació infantil tindrà lloc el dia 14 de maig, coincidint en la data amb el ple ordinari de l’Ajuntament.

Be the first to comment on "El Camí Escolar, una campanya per fomentar la neteja i una matinal esportiva, projectes del Consell d’Infants de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »