El CAP mancomunat entre Premià de Mar i de Dalt s’hauria de començar a construir a finals d’any

Premià Notícies
Descarrega

Les obres del Centre d’Assistència Primària mancomunat entre Premià de Mar i Premià de Dalt han de començar a finals d’aquest any. Així ho ha indicat a Premià Notícies l’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, després d’haver rebut una comunicació al respecte per part de l’Institut Català del Sòl. No obstant això, Baliarda ha demanat una confirmació al director del Catsalut. Aquestes obres inclouen també la construcció d’habitatges socials damunt del nou ambulatori, tot plegat, al barri de Santa Maria – Santa Anna Tió, on hi havia l’antiga escola Víctor Català.
A banda d’aquesta qüestió, Joan Baliarda ha dit a Premià Notícies que la Unió Europea ha concedit la subvenció dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional, els fons Feder, que havien demanat conjuntament els ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar per a la següent fase de canalització i urbanització del torrent Malet. Recordem que al torrent Malet s’ha d’aixecar el futur polígon industrial de Premià de Mar.

Be the first to comment on "El CAP mancomunat entre Premià de Mar i de Dalt s’hauria de començar a construir a finals d’any"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »