El cardenal Sistachs presideix a Premià de Mar la Pasqua de l’arxiprestat de la Cisa

El cardenal arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistachs va ser presenta a Premià de Mar ahir per presidir la celebració de la Pasqua de l’arxiprestat de la Cisa. Aquesta celebració es fa cada any a una parròquia de l’arxiprestat i enguany li tocava a la parròquia de Santa Maria de Premià de Mar. A l’acte també van ser presents l’alcalde Miquels Buch i la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras.

Divendres us anunciàvem la presència a Premià de Mar ahir diumenge del Cardenal Arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistachs. Sistachs venia a Premià a presidir la reunió de l’arxiprestat de la Cisa, una trobada que es fa cada any i que enguany corresponia la seva organització a la parròquia de Santa Maria. Ho ha explicat a Premià Notícies el rector de Santa Maria de Premià de Mar, mossèn Xavier Pich.

A més de l’arquebisbe, en representació de l’Ajuntament hi eren presents l’alcalde Miquel Buch i la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. A banda dels elements més religiosos, la jornada de diumenge va comptar amb elements festius.

La reunió de diumenge era l’acte de cloenda de la visita pastoral de l’arquebisbe Lluís Martínez Sistachs a la comarca del Maresme.

Be the first to comment on "El cardenal Sistachs presideix a Premià de Mar la Pasqua de l’arxiprestat de la Cisa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »