El Casal Benèfic Premianenc, una de les entitats que no ha rebut el pagament de la Generalitat

El Casal Benèfic Premianenc és una de les més de set mil entitats catalanes que aquest juliol no han rebut el pagament de la Generalitat en concepte de les places públiques que acullen. La falta de liquiditat del Govern és el motiu d’aquest retard. Mentre que des del Departament de Benestar i Família s’afirma que aquest mes d’agost es posaran al dia de pagaments, des del Casal Benèfic ens indiquen que no tenen cap notificació oficial de quan es rebran les aportacions de la Generalitat. Malgrat tot, el president del Casal Benèfic, Jaume Marimon, ha dit a Premià Notícies que el Casal té capacitat com per subsistir per ell mateix dos o tres mesos. Quaranta-nou de les setanta places que ofereix actualment el Casal Benèfic són concertades per la Generalitat.

Les noves places de centre de dia, sense demanda

Les setze places de centre de dia del Casal Benèfic Premianenc són buides. Des que la Generalitat va aprovar aquestes places el darrer mes de maig, només una persona s’hi ha mostrat interessada, tot i que finalment en va desistir.

Be the first to comment on "El Casal Benèfic Premianenc, una de les entitats que no ha rebut el pagament de la Generalitat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »