El CEM anuncia un ERTO fins que torni a obrir portes

El Centre Esportiu Municipal de Premià de Mar ha anunciat un ERTO, un expedient de regulació de treball temporal, que afectarà la totalitat de la plantilla fins que duri aquesta situació d’emergència, així que s’allargarà fins que el centre esportiu torni a obrir portes.  

Una decisió que arriba després que l’entitat decidís no cobrar cap quota més als abonats fins que es reprengui l’activitat. Això deixa sense cap ingrés el CEM i, d’aquí la decisió de tramitar l’ERTO. A més, en un comunicat, l’entitat ha explicat que no es podrà atendre cap sol·licitud, perquè no hi ha cap treballador per atendre les tasques administratives.

La gerència del CEM ha volgut destacar a Ràdio Premià de Mar que se senten acompanyats pel consistori i que, a falta de veure la totalitat de les conseqüències, hi haurà personal que treballarà de manera parcial per poder mantenir les instal·lacions de manera idònia i fer guàrdies, i així poder reobrir amb totes les garanties el més aviat possible. A més, també s’han inscrit, per responsabilitat, segons diuen, en totes les bonificacions anunciades pel govern i pensades per a les empreses.

Més enllà de l’ERTO, l’entitat també es compromet a retornar els diners del mes de març pels dies no s’ha pogut gaudir del servei, del 13 al 31 de març. A més, el CEM manté classes virtuals amb una programació setmanal que compta amb diferents continguts i altres tallers per entrenar a casa. Els podeu consultar al web.

Translate »