El CEM arriba a prop del seu nivell òptim d’usuaris en només 8 mesos de funcionament

Després de vuit mesos de funcionament, el Centre Esportiu Municipal ha arribat pràcticament al seu nivell òptim de 3700 usuaris, una xifra a la qual confiava en arribar en un termini de dos anys. Des de l’empresa gestora Pool Premià han mostrat especial satisfacció en el nombre d’usuaris majors de 60 anys, i que està per molt sobre de l’esperat. D’altra banda els responsables del Centre han instal·lat un limitador de so per evitar molèsties als veïns quan es van activitats guiades a primera hora del matí.

El ritme de creixement d’usuaris del Centre Esportiu Municipal està sorprenent als propis gestors de les instal·lacions. El CEM esperava arribar a una xifra d’usuaris propera al seu nivell òptim en un termini aproximat de dos anys. El cas és que han arribat pràcticament a aquesta xifra, marcada en uns 3.700 usuaris, en nomé vuit mesos. Ho explicava aquest matí al Tot d’Una el gerent de Pool Premià, Joan Anton Valera.

Valera ha explicat que ena quest temps els usuaris de les instal·lacions s’han mostrat molt satisfets de les mateixes fins el punt que s’han  esvaït els recels que havia aixecat inicialment l’increment de les quotes. El canvi de la coberta de la piscina antiga ha estat també una millora important pel conjunt del complex esportiu. I una de les sorpreses agradables que s’han trobat els responsables de Pool Premià ha estat la gran participació d’usuaris majors de 60 anys de manera que ha superat amb escreix les seves expectatives.

Joan Anton Valera s’ha referit també a les queixes que havien manifestat alguns veïns sobre el volum de la música en les activitats guiades de primera hora del matí, un tema que va treure ahir el diari el Punt en la seva portada. Valera ha explicat que arran d’aquestes queixes han instal·lat un limitador de so en el seu equip de música.

El Centre Esportiu Municipal es va inaugurar el 14 de març de l’any passat i va obrir les portes als seus usuaris el 18 de maig després de superar problemes amb al connexió elèctrica per part de FECSA.

Be the first to comment on "El CEM arriba a prop del seu nivell òptim d’usuaris en només 8 mesos de funcionament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »