El cementiri a punt per rebre els visitants per Tots Sants

L’ajuntament ha fet una posada a punt a les instal·lacions del cementiri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants. En concret s’han plantat flors de temporada i s’ha repintat les parets que ho requerien. El cementiri estarà obert a les visites dels premianencs demà dissabte, demà passat diumenge i dilluns, el dia de Tots Sants, de 9 del matí a sis de la tarda.

Com cada any davant de la festivitat de Tots Sants des de l’Ajuntament s’ha fet un condicionament especial de les instal·lacions del Cementiri Municipal a bnada del manteniment que es fa durant l’any. Ho ha comentat per Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. La pròpia regidora ha inspeccionat personalment les instal·lacions per assegurar-se que tot estigui a punt pels propers dies.

Pel que fa a l’horari d’obertura del cementiri municipal amb motiu de la commemoració de Tots Sants, el Cementiri Municipal romandrà obert demà dissabte dia 30, demà passat diumenge dia 31 i dilluns dia 1 de novembre: de 9 del matí a sis de la tarda.

Be the first to comment on "El cementiri a punt per rebre els visitants per Tots Sants"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »