El Centre l’Amistat celebra aquest cap de setmana una Festa de la Casa amb contingut solidari

Entrevista a Roser Escala i Joan Nadal, membres de la junta del Centre l’Amistat
Descarrega’t l’entrevista

L'Espai l'Amistat

L’Espai l’Amistat

“Festa de la Casa” aquest cap de setmana del centre l’Amistat de Premià de Mar. Un any més l’entitat convida socis i no socis a un recorregut lúdic que contindrà activitats infantils dissabte a la tarda, un sopar ball a la nit pel qual ja s’han venut 115 tiquets, i una ballada de sardanes i un vermut popular diumenge al matí. Aquest any excepcionalment es demana als premianencs, assisteixin o no als actes, que dissabte a la tarda passin a fer donació, entre les 4 i les 8, d’algun producte alimentari o de neteja de primera necessitat.

La Roser Escala i en Joan Nadal són membres de la Junta i han passat avui pel Premià Notícies Matí. Escala i Nadal han explicat els detalls dels actes, que es concentraran dissabte a la tarda i al vespre amb activitats infantils, xocolatada i sopar-ball i el diumenge al matí i migdia amb sardanes i un vermut per als socis. Per cert, que en aquesta ocasió el concert del sopar-ball, que es farà a la sala gran de l’Amistat, el farà la banda Cadillac.

Be the first to comment on "El Centre l’Amistat celebra aquest cap de setmana una Festa de la Casa amb contingut solidari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »