El Club Esportiu Premià prepara el seu primer campus de futbol base

El 28 de juny comença la primera edició del campus de Futbol Base del Club Esportiu Premià. El Campus anirà a càrrec de llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i busca sobretot el gaudi i els aspectes pedagògics dels participants. El número de participants està limitat a 72 nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 13 anys.

Amb l’arribada de l’estiu apareixen campus esportius de tota mena. El Club Esportiu Premià, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament organitza del 28 de juny al 30 de juliol el primer campus de Fútbol Base a Premià de Mar. La direcció tècnica del campus anirà a càrrec de llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, entrenadors i monitors de futbol amb la coordinació del CE Premia i d’un professor de l’escola d’entrenadors del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat Vallès.

No es tracta d’anar amb mentalitat de competició. Segons explicava el coordinador del campus, Joan Riera, el més important són els aspectes pedagògics.

Aquest primer campus de futbol base està adreçat a nens i nenes d’entre els 3 i els 13 anys d’edat i està limitat a 72 participants. Informació i Inscripcions, els dimarts, dimecres i divendres de dos quarts de sis a vuit del vespre a la secretaria del Club Esportiu Premià.

Be the first to comment on "El Club Esportiu Premià prepara el seu primer campus de futbol base"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »