El Club Hoquei Linia no jugarà Lliga Or

Imatge d'arxiu d'un partit del Club d'Hoquei en Línia Premià. Foto: CHL Premià.Imatge d'arxiu d'un partit del Club d'Hoquei en Línia Premià. Foto: CHL Premià.

El Club Hoquei Linia ha decidit renunciar a la Lliga Or, fer una passa enrere i centrar-se a la Lliga Catalana. A més, Joan Font ha estat escollit com a nou tècnic del sènior, mentre que Jordi Serra entrena la base.

El Club Hoquei Linia no jugarà Lliga Or aquesta temporada. La decisió la van prendre la directiva, amb el suport del cos tècnic i jugadors, amb l’objectiu de centrar-se en la lliga catalana i destinar els recursos que demana competició estatal a millorar la base del club. Explica el president, Sebastià Pujol, que l’objectiu és arribar amb garanties als World Rollers Games de 2019. A més, Joan Font ha passat a ocupar la banqueta del sènior i Jordi Serra s’encarrega dels entrenaments dels equips base.

A nivell competitiu, el Club Hoquei Linia Premià ha aplaçat el partit d’aquest dissabte a casa contra el Jujol, però s’espera que competeixin de nou a partir del 21 de gener.

Escolta l’entrevista amb Sebastià Pujol, president del CHL Premià

Translate »