El Consell Comarcal admet que l’estudi post-peatge no estarà llest quan s’aixequin les barreres de la C32, com denunciava Preservem el Maresme

Joaquim Arnó intervenint a Ràdio Calella TV

El president del Comissionat per la Mobilitat del Maresme, Joaquim Arnó, ha explicat aquesta setmana en declaracions a Ràdio Calella TV que el procés d’adjudicació per part de la Generalitat de l’estudi post-peatge que contempla el Pacte de Mobilitat està a punt de finalitzar, però que amb tot l’estudi podria trigar un any a fer-se, és a dir, que ni de bon tros estarà llest quan s’aixequin les barreres l’1 de setembre. Arnó ha dit que l’adjudicació ha estat complexa però també que gran part de les infraestructures contemplades al Pacte s’aniran fent en el decurs dels pròxims 5 o 6 anys, quan ja no hi hagi peatge. La plataforma Preservem El Maresma fa dies que denuncia la lentitud amb què s’ha procedit. Escoltem Arnó i el president de la plataforma Antoni Esteban:

Esteban va anunciar d’altra banda que la nit del 31 d’agost es convocarà una gran festa popular al peatge de Vilassar de Mar per celebrar el final dels peatges a la comarca.

Escolta les declaracions de Joaquim Arnó i Antoni Esteban:

Translate »