El Consell Comarcal culmina circuïts formatius per a dones i joves en situació de llarga inactivitat laboral

Entrevista a Neus Serra

Descarrega l’entrevista

imatge de les participants en el curs d'ajudant de cuina. Foto: Consell Comarcal

imatge de les participants en el curs d’ajudant de cuina. Foto: Consell Comarcal

Fins a 18 dones de nacionalitat estrangera residents al Maresme, entre ells algunes de Premià de Mar, han participat els últims mesos en un cicuit formatiu per a dones impulsat pel Consell Comarcal del Maresme en el qual han rebut formació general i específica com a ajudant de cuina. El circuit es dirigia a la inserció laboral de dones amb problemes per accedir al mercat laboral donada la seva baixa formació, i l’impulsaven conjuntament el Pla Territorial de Ciutadania i Immigració i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del CCM dins el marc del projecte “Tejiendo Ciudadania”, que compta amb finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Europeu per la Integració.

D’altra banda, aquest desembre també ha finalitzat un circuit formatiu dirigit a joves amb baixa qualificació i en situació de llarga inactivitat; els 10 participants han obtingut el certificat de Manipulació d’Aliments i han rebut formació en mecànica de bicicletes.

Be the first to comment on "El Consell Comarcal culmina circuïts formatius per a dones i joves en situació de llarga inactivitat laboral"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »