El Consell Comarcal ofereix avantatges a les empreses que contractin aturats que participen en els cursos del Foment de l'Ocupació

Seu del Consell Comarcal del Maresme

Seu del Consell Comarcal del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme amb col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya cerca empreses del territori que vulguin donar feina a algun dels maresmencs que participen en els cursos del Foment de l’Ocupació. Segons informa el diari El Punt-Avui, des del mes de març 102 persones prenen part en el programa per a persones en atur de llarga durada o per a joves sense feina. La formació que han rebut correspon als camps de hostaleria; automoció; carnisseria i tractament i elaboració de productes provinents dels escorxadors; recuperació de productes vegetals; i instal·lació d’antenes i altres dispositius electrònics en edifici. Els programes estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i són finançats a càrrec de fons provinents de pressupostos generals de l’Estat amb el cofinançament, en un 50%, del Fons Social Europeu, mitjançant el Programa de competitivitat regional i d’ocupació de Catalunya. Les empreses interessades han de contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme. Les empreses que facin contractes tindran subvencionat el cost salarial mínim interprofessional durant 6 mesos.

Be the first to comment on "El Consell Comarcal ofereix avantatges a les empreses que contractin aturats que participen en els cursos del Foment de l'Ocupació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »