El Consell Sènior actuarà com a lobby de pressió als partits per les Municipals

Josep Aracil, president del Consell Sènior

El Consell Sènior de Premià de Mar actuarà com a lobby de pressió entre els partits que es presenten a les eleccions municipals. L’entitat plantejarà els propers mesos temes del seu interès als partits i puntuarà les seves respostes. Posteriorment, la primera setmana de maig farà arribar aquestes puntuacions als seus socis perquè actuïn en conseqüència a l’hora d’anar a votar.

Reprenem aquí la informació vinculada amb els eleccions municipals, i és que la societat civil també vol dir-hi la seva en aquest comicis. No és la primera vegada que el Consell Sènior es proposa fer un paper de lobby de pressió als partits que es presenten a les eleccions, però aquesta vegada han dissenyat un sistema més sofisticat segons el qual preguntaran als partits com pensen dur a terme propostes d’interès per a l’entitat, com ara el cèlebre centre de dia. El president del Consell Sènior, Josep Aracil, ho explicava ahir a la Drecera.

A partir de les respostes dels partits, el Consell Sènior elaborarà una puntuació que farà arribar als seus associats perquè actuïn en conseqüència a l’hora d’anar a votar.

El Consell Sènior considera que amb més de 2000 associats és un col·lectiu prou seriós com per ser tingut en consideració pels partits polítics que presenten candidatura a les eleccions municipals del 22 de maig.

Be the first to comment on "El Consell Sènior actuarà com a lobby de pressió als partits per les Municipals"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »