El Consell Sènior demana als candidats sobre la mobilitat al municipi

El Consell Sènior ha dirigit a les candidatures de les properes eleccions municipals un seguit de preguntes referides a la mobilitat. Es tracta de la segona entrega de la campanya del Consell Sènior per a valorar la sensibilitat dels partits polítics respecte aquells temes que amoïnen els sèniors. El Consell Sènior espera poder-se trobar amb els caps de llista per a conèixer les seves respostes i després posar nota a cada candidatura.

El Consell Sènior continua endavant amb la seva campanya per les eleccions municipals, una campanya on, mes a mes, l’entitat planteja una bateria de preguntes als partits que es presenten a les eleccions del 22 de maig. L’objectiu és conèixer la sensibilitat dels diferents candidats respecte les qüestions d’interès del Consell Sènior.  Mentre que al febrer el tema escollit va ser el Centre de Dia, aquest mes de març és el torn de les preguntes relacionades amb la mobilitat. El president del Consell Sènior, Josep Aracil, ha explicat al Premià Notícies quines són les preguntes d’aquest mes.

Aquestes són les preguntes que el Consell Sènior engloba sota l’etiqueta de mobilitat, però de totes, la que més preocupa l’entitat fa referència al vehicle assistencial de transport adaptat de l’Ajuntament. Escoltem Aracil, que arriba a acusar el consistori de malversació de fons.

A partir de les respostes a totes aquestes preguntes el Consell Sènior posarà notes a les llistes electorals. A hores d’ara encara no han rebut cap resposta perquè, segons Aracil, només volen parlar amb els caps de llista i tot just s’han concretat.

Les preguntes del Consell Sènior per al proper mes d’abril faran referència als impostos municipals.

Be the first to comment on "El Consell Sènior demana als candidats sobre la mobilitat al municipi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »